torstai 11. kesäkuuta 2009

Täällä on KYLMÄ alkutalvi

Onneksi on luvattu lämpenevää. Todistukseksi kylmyydestä laitan pari räpsäisyä... Tässä kuvassa pari minuuttia sitten Nelli tsekkaa sähköpostit pipo päässä ja paksu huppari yllään, Almalla ja Osmolla on uudet lämpimät koulupaidat, Otso on taustalla kääriytyneenä filttiin.


Aamupäivällä naapurin Nicole piipahti sisälle ja naureskeli mun työasua: paljon vaatetta yllä ja kaiken päällä iso huopa, kuin intiaanilla - ja silti sormet kohmeessa. =) No...talvihan täällä on, ettei siinä mitään IHMEELLISTÄ ole...kunhan nyt kertoilen ja raportoin! =)

Me olemme 99% löytäneet uuden kodin...pari neuvottelua vielä käynnissä. =) Muutto on siinä tapauksessa kuukauden kuluttua. Päätimme siis alkaa nauttia takkatulesta joka ilta niin kauan kuin meillä vielä on takka! Tämän kuvan otin eilen illalla. Osmo harjoittelee lukemaan suomeksi... uskokaa tai älkää, se on erilaista kuin enkku. Osmo lukee "suomea enkun aksentilla"... se on hyvin mielenkiintoista! =)


Alma ja Osmo nautiskelevat lämmöstä! (Muuten... jos joku Ruudun perheen jäsen lukee tätä, saatte hakea halutessanne suuren kasan puita täältä, kun ehditte ja jos siis haluatte. Meidän uudessa kodissa ei ole takkaa.)

2 kommenttia:

Mikail kirjoitti...

Vau! Kiitos, mielellämme haemme!
Vähän vilpoista on täällä meidän kukkulallammekin - ja asemalla ja kaupungissa ja vaikka missä, sänkyä myöten.

Minä tulin syväsulamaan suomalaisten, hesalaisten ja hitusen stockholmilaistenkin talvien jälkeen. Haluan sen kesän tänne ja heti!

Anonyymi kirjoitti...

Ok, great, ollaanpa yhteyksissä.

Nina