sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Väliaikaraportti

Helou helou! Hengissä ollaan, vaikken ole kirjoitellut kuulumisia... Nyt olen ollut viikon töissä hieromassa suomalaisia veteraaneja ja lottia. Työ on keskustassa, hyppään aikaiseen junaan joka aamu ja palaan iltajunalla. Juttua luvassa lisää, kuvista en niin varma... taitaa olla vähän luottamuksellista hommaa meinaan kuvien julkaisun kannalta...?!?

Tämän päivän olin töissä Mind, Body and Spirit Messuilla. Se oli ihan mahtavan hauskaa ja mielenkiintoista. Olin Reflexology Association of Australia, eli siis Australian Vyöhyketerapiayhdistyksen osastolla. Tehtiin liukuhihnamaisesti töitä. Tilaan mahtui 4 hoitopöytää ja kun asiakas lähti, toinen tuli ennenkuin hädin tuskin ehti vaihtaa pyyhkeitä ja muita... Se oli tosi kivaa! =) Hoidimme päivän aikana noin 100 ihmistä.

Jani, Otso, Alma ja Osmo lähtivät perjantaina Melbourneen. Jani hakee soutuveneen, eli kyseessä on työmatka. Samalla tietenkin käyvät Janin tädin luona. Lapsilla on koulusta lomaa, joten matka oli heille mukava yllätys! =)

Jani ja lapset tulevat takaisin tulevana perjantaina ja lauantaina Jani lähtee viikon soutuleirille. Sieltä hän palaa sitä seuraavana perjantaina (10.7.) ja sitten lauantaina (11.7.) on muutto! =)

Nellin bestis Laura saapui tänään Suomesta. =) Nelli päästi Lauran juuri nukkumaan, on pitänyt reippaasti hereillä koko päivän. Tytöt ovat lähdössä reissuun sunnuntaina noin 5 päiväksi! "Oi kultainen nuoruuuuuuss........" =)

Yritän vähän kirjoitella ja laitella kuvia...mutta jos ei näy eikä kuulu, syyt löytyvät yllä olevasta tekstistä... teen töitä, pakkaan ja muutan yksin! =D

Fiilis on kuitenkin hyvä! Toivotan jokaiselle lukijallekin sitä . HYVÄ FIILISTÄ!!! =)

Jottei tulisi ihan kuvaton postaus, laitan erään myöhäisen iltapäivän juuri alkavan auringon laskun.. toivottavasti en ole jo laittanut tätä... Pilvetkin on niin ihmeellisen kauniit!

5 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

noh...mukavaa muuttoo:)
meikä alotti loman...ahh...ja ihanat helteet:)
ihana kuvakin tuossa<3

Anonyymi kirjoitti...

IHANAA LOMAA, LISSU!!! =)

Anonyymi kirjoitti...

Kova elämän australiassa Nina mutta mukava se tunttu, hehe. Tsemppiä ja terveisia


Carlos

Anonyymi kirjoitti...

Chilessa olen nähny samalainen pilvi muodostus, se kuulu varma sen alue.

Anonyymi kirjoitti...

Carlos, joo "Kovaa Elämää Auringon Alla"... =) Samaa mieltä, että mukavaa tämä elämä silti on, se on asenteesta kiinni ja siitä, mihin mielessään keskittyy. =)

Toivottavasti pääse joskus chileen käymään pilviä katselemaan ja polentaa syömään ! =)

Terveisin NIna