sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Viikonlopun kuulumisia

Säät ovat vähän lämmenneet. Öisin on vielä kylmä, mutta päivät ovat olleet tosi lämpöisiä. Äskenkin olimme kävelyllä ihan sandaaleissa ja t-paidoissa. Vaikka minun mielestäni paikalliset huvilamaiset puutalot - queenslanderit- ovat todella kauniita, persoonallisia ja henkeviä, kyllä tällaisessa tiilitalossa on mukavempaa ääriolosuhteissa. Eli näin talvella täällä kuitenkin tarkenee ja kesällä ei läkähdy. Eilen illalla roihutimme isoa valkeaa takassa ainakin 4 tuntia ja se oli kyllä ihanan tunnelmallista - ja lämmittävää!!!

Tämä viikonloppu oli rauhallinen ja rentouttava ja niitä me tällä hetkellä tarvitsemmekin. Otso oli koko viime viikon kipeä ja pois koulusta. Amos ja Almakin olivat hieman kipeitä. Jani on väsynyt aikaisista aamuheräämisistä, tietenkin. Ja minäkään en paljon syljeskele kattoon...

Viikonlopusta; Osmo oli kaksi yötä naapurissa ja päivätkin siellä tai pihalla. Osmo leikkii eniten Briin kanssa, joka on melkein 5-vuotias tyttö. Usein mukana on hänen 3-vuotias Khy-veljensä tai naapurin 4-vuotias Michaela. Joskus myös 10-vuotias Blake. Muutamaa isoa poikaa ei enää näy tässä pihalla, onneksi, koska he kiusasivat varsinkin Osmoa paljon. Sain kerran "lässyttämisestä" tarpeekseni ja menin puhumaan isältäni perimilläni tarkkisopen geeneillä... Minua isommat ja noin 16-vuotiaat pojat pidättivät itkua ja sopersivat anteeksipyyntöä, eikä ole sen jälkeen ollut ongelmaa heistä... Siinä ei enää auttanut mikään muu... No asiassa eteenpäin!

Eilen aamupäivällä Janin ollessa töissä ja Nellin nukkuessa minä, Amos, Alma ja Otso lähdimme Wynnumin rantaan. Kävimme kirjastossa, kävelyillä, kirppiksillä...nautiskelimme ja juttelimme mukavia... =)

Muuten viikonloppu on mennyt ruokaa laittaen, leipoen, siivoillen, lukien, neuloen, lenkkeillen jne. Eilen illalla katselimme yhdessä Australia-elokuvan ja sain melkein valmiiksi villatakkini, toinen hiha puuttuu enää. Siitä tulee PAKSU ja LÄMMIN! Otan kaiken irti näistä Aussilandian talvista neulomisen suhteen, koska sitä hommaa ei sitten voi ajatellakaan taas moneeeeeen kuukauteen.

Tässä pari sekalaista kuvaa...parin päivän sisältä:

Amos kirjastossa.


Amos sen jälkeen ostoskeskuksessa... =)


Osmon kirje, kun saavuimme kotiin:

"=) I love you. Moi äiti. Mä oon Briin ja Khyn kanssa kaupassa."

Ei kommentteja: