maanantai 8. kesäkuuta 2009

Leppoisa sunnuntai

Alma oli Kallisilla yötä ja Valtteri siis meillä. Ruudun Lassikin tuli sitten vielä yöksi myöhemmin illalla. Lapsilla oli kivaa! =)

Mutta meillä aikuisillakin oli... Kaksi oikein mukavaa 21-vuotiasta Suomi-neitoa oli meillä eilen käymässä. He ovat marraskuusta asti kierrelleet Australiaa ja vähän muuallakin päin maailmaa. He ovat nyt pari viikkoa ystäväperheemme luona, siten tutustuimme ja minä heti tietenkin "järjestämässä seuraa" Nellille. Tässä lounaalla... vasemmalla Minna ja oikealla Krista. Kuopiosta päin ovat lähtöisin.


Amoksen lounasasu!


Tässä tytöt vielä illalla Nellin kanssa viihteellä. Tänään (maanantaina) vietetään kuningattaren syntymäpäivää, niin tytöillä kruunut kutreilla. =)


Eilen illalla Otso ja Valtteri kokkasivat gourmet-aterioita.


He valmistivat mm. kalaa, omenapiirakkaa ja suklaamoussea. Tässä kala, paistetut perunat, kurkkua ja sitruuna-korianteri-persilja-kastike. Kuinkahan monta rotisseaur-tähteä pappa olisi antanut... ? =)


Nyt on Otso ja Amos kuumeessa. Ihan yhtäkkiä muita oireitta tuli molemmille aamulla. Toivottavasti menee ohi yhtä nopeasti kuin tulikin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä oli upea annos Otsolla ja pappa antaa siitä täydet pinnat. Terveisiä vaan ja jatka harrastusta. Pappa

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! =)