maanantai 8. kesäkuuta 2009

Ninan työjuttuja

Kerrottakoon nyt pari asiaa mun työasioihin liittyen. Laitan tosiaan aivan taatusti kuvaa ja juttua myöhemmin aikojen kuluessa työpaikoistani ja ihmisistä jne. Mutta nyt voin ilokseni kertoa, että parit hommat jo odottavat. =) Sain kuin ihmeen kaupalla töitä eräästä kuntosalista. Minut kutsuttiin yhdelle kurssille. No, minäpä menin. Olin jutellut ALLE 5 minuuttia erään naisen kanssa ja hän tarjosi minulle töitä. Siis vaikka en kysynyt edes. Hän vaan kysyin, mitä teen ja kerroin juuri lopettavani opintoja. Sitten parit palaverit ja nyt olen allekirjoittanut sopimuksen. Se on Linda Allen -niminen kuntosaliketju. (Klikkaa vihreästä, pääset niille sivuille.) Saan olla siellä niin monta päivää viikossa kuin haluan, mutta sitouduin aluksi vain 2 päivään, jotta voin myös tehdä kotoa töitä ja katsoa, miten homma käynnistyy. =) Sain puhuttua hyvät diilit! =)

Nyt just siellä rakennetaan ja maalataan mulle omaa pientä hierontakoppia. =) Aloitan noin kuukauden kuluttua.

Sitten toinen homma on suomalaisten veteraanien ja lottien kuntoutusjakson hierojana toimiminen.Se alkaa jo kahden viikon kuluttua, mutta se on vain 2 viikon homma, tosin täysipäiväinen sen kaksi viikkoa. Sen sain Marian kautta. Odotan innolla! =) Se on Hotelli Dianassa. (Voit klikata linkkiä taas.) Uudesta-Seelannista ja Asutraliasta sen kuntoiset vanhukset, jotka jaksavat vielä lentää ja osallistua tällaiseen, tulevat siis tänne Brisbaneen siihen hotelliin 2 viikoksi. Heillä on siellä sitten lääkäri, fysioterapeutti...luultavasti myös jotakin muuta toimintaa, terveellistä ruokaa -ja HIERONTAA! =)

Laitan kuvaksi yhden vähän hassun... palanen sitä työpalapelistä, mitä tässä nyt olen viikkokausia tehnyt jo. Eli on ollut KYMMENIÄ asioita, mitä on pitänyt hoitaa. Yksi niistä on ollut suunnitella asiakashaastattelulomakkeet, tehdä jalkakartat...kaikenlaista asiakkaan tilan arviointiin liittyvää materiaalia. Tänään sain 6 eri lomaketta aikaiseksi. Tässä piirtämis- ja leikkaa-liimaa -vaihetta yhdestä lomakkeesta. =)=)=)


Vieläkin on business-nimi hakusessa... Aina, kun keksin hyvän, se on jo rekisteröity jollekin toiselle! Ehdotuksia??? Laittaakaa ihan oikeesti kommenttilootaan tai sähköpostiin, jos tulee ideoita ja haluatte auttaa! =)=)=) KIITOS etukäteen! =) Lasten ehdottama "Hootchie Mama´s Groovy Massage" on ehkä kuitenkin vähän harhaan johtava...

6 kommenttia:

Family Somerville kirjoitti...

Hienoa kuulla etta toita satelee noin kivasti!!! Sami :)

Anonyymi kirjoitti...

VOI JUMPE!!! ONNEA KAUHEAN PALJON!! Tällaisena aikan tuo on ihan uskomattoman huippu juttu!!
IHANAA!! JEE!! HYVÄ NINA!!!

Puolestsi onnesta soikeena ja naama messingillä, Sari =D

Anonyymi kirjoitti...

Sami, mukavasti näyttää alkavan, toivottavasti töitä tosiaan sataa lähiaikoina. =)

Sari, KIITOS! =) Ihanaa, kun olet hengessä mukana! =)

Nina

Ninnu kirjoitti...

Mahtavaa, Nina!!! Oon susta ylpeä, ystäväiseni <3

Toi nimiehdotus on aika hauska =D

merja kirjoitti...

Hieno homma! Wau!
Kuulostaa hauskalta ja ei-ollenkaan-työltä kun itselleen tekee juttuja :)

Vaatii rohkeutta laitttaa firma pystyyn huonona aikana, mutta sinun päättäväisyydelläsi menestyt kyllä aivan varmasti!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Ninnu! =)

Ja kiitos kannustuksesta, Merja! =)

Nina