maanantai 8. kesäkuuta 2009

Muutama kuva parin viikon sisältä

En ehdi blogia päivittää enää niin usein kuin ennen; siispä moni pieni ja isompikin kiva asia jää raportoimatta. No, ei kai se ole tarkoituskaan, että "kaiken" yrittää kertoa. =)

Tässä kuitenkin muutamia juttuja menneiltä päiviltä.

Pari viikkoa sitten vein Nellin piristymään yhdelle lempialueistani; Paddingtoniin. Kävelimme, olimme lounaalla, kahvilla ja juoksimme Amoksen perässä. ;) Nellikin tykästyi paikkaan...siellä on kyllä niin hyvät vibat, etten yhtään ihmettele. =)


Sitten sieltä Ipswichistä kuvia viime viikolta. Amos RAKASTI touhuta ulkona ja erityisesti hän tykkäsi Missy-hepasta. (Myös Jackie-koirasta.)

Tässä Amos ruokatynnyreiden keskellä.


Ja kottikärryhommia piti tietenkin tehdä.


Amos "laittaa Missylle ruokaa". =)


Ystävykset.


Tässä maisemia aivan Marian ja Phillin kodin viereltä. Heiltä kun lähtee pihasta, ollaan ihan kukkulan huipulla.


Nelli tekemässä iltapalaa toisena iltana.


Lähdön hetkellä... Amos sättää ja minä jätän viestiä Phillille.


Sitten vielä pari sanaa lasten koulusta, kun en ole pitkään aikaan raportoinut. Hyvin menee! =) Kaikilla! Pari yksityiskohtaa kuitenkin... Otsolla teetettiin kysely opettajille hänen koulunkäynnistään, käyttäytymisestään, menestyksestään. Palaute oli tosi hienoa! Ainoa negatiivinen tuli yhdeltä opettajalta ja se liittyi käsialaan. =) Ylpeitä ja iloisia ollaan tietenkin. Hyvä Otso! =)=)=) Alma oli testeissä (oikeinkirjoitus, matematiikka yms.) ja sai paremmat tulokset kuin keskivertoaussi (siellä oli vertailutaulukko tulosten tullessa). Jostain melkein täydetkin. Hyvä Alma! =)=)=) Ja Osmo saa vähän väliä palkintoja ym. Hän on vissiin luokkansa parhaimmistoa monessa asiassa, ellei kaikessa. Tämä nyt ei ole kehuilua, vaan kerron nyt vaihteeksi vaan, "miten menee" ja se vaan yksinkertaisesti menee hienosti. He saavat joitain tarroja ym. käytöksestä, lukemisesta ja vaikka mistä ja Osmolla on kaikkea eniten. Ja viime palkinnot tulivat viime viikolla. Toista en nyt muista, MISTÄ se tuli, mutta toinen oli suorastaan huvittava. "Luokan siistein pulpetti"! Osmo nimittäin EI ole "perheemme siistein lapsi" - todellakaan!!!!! Mutta hän on kyllä mielettömän innoissaan opiskelusta ja varsinkin toisesta opettajastaan. Opettajalla on VALTAVA vaikutus lasten opiskeluintoon. Almasta huomaa hyvin, kun viime vuonna oli kivempi, niin intoakin oli huomattavasti enemmän.

Sitten vielä pari kuvaa meidän ihanasta pariskunnasta. =) Lumikki ja joku kääpiöistä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Luokan siistein pulpetti" kuulosti niin hyvältä, että taidan ottaa käyttöön syksyllä, kun uudet ekat kutsuvat. Muita hyviä kannustimia? Uudet ideat ovat tervetulleita!
Kirsi

Anonyymi kirjoitti...

Teen vinkkikossteen joskus ehkä elokuussa! =) Ninski